למה קייטרינג חלבי אם אפשר לעשות מנגל
אנחנו, הישראלים, אוהבים לעשות מנגל בכל הזדמנות. ככה אנחנו חוגגים, ואין דבר יותר ישראלי מנפנף ביום העצמאות.
אולם, במקרים רבים דווקא הארוחה החלבית ואיתו הקייטרינג, היא הפתרון האולטימטיבי.
ארוחה חלבית היא קלילה יותר, מאפשרת גיוון בלתי מתפשר, ובאירועים קטנים כמו גם גדולים – בעלת פוטנציאל רחב יותר להיות לשביעות רצון מספר רב יותר של משתתפות ומשתתפים.
בנוסף, כיום יש יותר ויותר צמחונים וטבעונים, ועבור שתי הקבוצות המטבח החלבי מתאים יותר ועשיר יותר.
האוכל החלבי הוא חובק עולם
גבינות הן מוצר חובה בכל מטבח, מהמנות הבסיסיות ביותר ועד מנות השף ברמה הגבוהה ביותר. למשל, אחת המדינות עם המטבחים החלביים העשירים ביותר היא איטליה,
ולכן סביר להניח שבמהלך סיורים ברומא, אלה הקולינריים בוודאי אך גם סיורים שלא הוגדרו מראש כסיורים למטרות קולינריות,
הבטן שלכם תתמלא במאכלים מבוססי גבינות: פיצה, רוטבי שמנת לפסטה ועוד ועוד, אותם ניתן לאתר בכל רחבי הבירה האיטלקית. כמובן שצרפת גם היא הביאה בשורות גבינה לעולם,
וכמעט בכל מנה תמצאו מנה גדושה של לקטוז בצלחת שלכם, אפילו במרק הבצל המסורתי.
המזרח התיכון גם הוא עשיר במאכלים חלביים, והמטבח הישראלי התאים את עצמו לכך. קיבוץ הגלויות עליו הוא מבוסס יצר בעשורים האחרונים מגוון סלטים עשירים ומזינים,
רעננים ומתאימים לכל עונה בשנה, כשגולת הכותרת שלהם הן הגבינות הבינלאומיות, מהרוקפור, החלומי והברי ועד הלבנה המזרח תיכונית.
עם ארוחה חלבית כולם מרגישים הכי בבית
אנחנו רגילים לחשוב שמאכלים מסורתיים הם לא חלביים, בעיקר בגלל שהזיכרונות הקולינריים מבית אבא, או יותר נכון מבית סבתא, בין אם המשפחה אשכנזית או יוצאת ספרד – על פי רוב כוללים בשר.
יחד עם זאת, לכל עדה יש את האוכל החלבי הייחודי לה, ותתפלאו לשמוע שלא רק בשביל חג השבועות.
הביסוס של המטבח הישראלי על כל מגוון התרבויות מביא לנו הזדמנויות ערבות לחיך, נעימות ומשפחתיות, של דגים טריים ברטבים שונים, פסטות בשמנת למיניהן,
פשטידות וקישים מיוחדים, סלטים צבעוניים ומעוררי תיאבון, ופלטת גבינות המארחת נציגות מתרבויות שונות וטעימות.
מדוע הצעות המחיר של חברות כל כך שונות זו מזו
כאשר מזמינים שירות של אוכל, חשוב לקרוא המלצות ולהתבסס על הניסיון של לקוחות עם נותני השירות. אחרי הכל, אתם לא רוצים להיות מודאגים כל האירוח האם המוזמנים שלכם נהנים או לא.
שלא במפתיע, נותני השירות המומלצים יותר הם אלה המקפידים על מראה ויזואלי ועל צורת הגשה ברמה גבוהה, על איכות חומרי גלם ללא פשרות, ומעל הכל – טעם שמשאיר טעם של עוד.
לפני שאתם ניגשים לבצע הזמנה מחברה זו או אחרת, הקפידו לקרוא את התפריטים, להתרשם מהתמונות ולעיין בהמלצות.
בתיאבון!